Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Като останеш някъде по път,заради готиния ДПФ,пак ще си говорим..................Пък и твойта нали е дошла обслужена,значи може да вложиш някой лев в тези неща,повярвай ми,след това няма да си познаеш колата.Само,както казва чичо Ники,внимавай къде и как ти махат ДПФ-а[/QUOTE]
    Къде ще ми препоръчаш да отида за да махна ДПФ,и за какви пари става въпрос че не съм много запознат с тези нещаи мисля,че не е нужно да дърпаш дявола за опашката със такива изказвания
    sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение

Като останеш някъде по път,заради готиния ДПФ,пак ще си говорим..................Пък и твойта нали е дошла обслужена,значи може да вложиш някой лев в тези неща,повярвай ми,след това няма да си познаеш колата.Само,както казва чичо Ники,внимавай къде и как ти махат ДПФ-а
      Къде ще ми препоръчаш да отида за да махна ДПФ,и за какви пари става въпрос че не съм много запознат с тези нещаи мисля,че не е нужно да дърпаш дявола за опашката със такива изказвания[/QUOTE]

Въобще не го дърпам,сори ако е прозвучало така.Просто изказвам опит.Колкото до премахването му,имаш достатъчно хора до теб,които да ти дадат съвет,аз не смея,че после се почва едно плюене.Просто ти подсказах да внимаваш как и къде ще го махаш.
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Не намерих такава тема специално за брера, та ще питам тук. Някой дали е гледал тази
        http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5bh5su
        Мисля, че не е форумна, но не боли да попитам.
        '98 Alfa Romeo 156, 2.0TS LPG
        '05 Audi A6 4.2i

Comment

• Първоначално публикувано от KiroPora Покажи съобщение
          Не намерих такава тема специално за брера, та ще питам тук. Някой дали е гледал тази
          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5bh5su
          Мисля, че не е форумна, но не боли да попитам.
          Много е красива...брера е уникален модел, с тази задница мн ми харесва. Много исках брера, но 2-те врати ме спряха, няма да си взема кола с 2 врати никога.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• някой случайно да е ходил да гледа тази красавица?

http://www.mobile.bg/11388249738771080
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
              някой случайно да е ходил да гледа тази красавица?

http://www.mobile.bg/11388249738771080
              Аз не съм лично, но колата ако си е технически добре и тази година - това си е направо сделка на годината. Апа ако беше и комби ...
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• http://www.mobile.bg/11388249738771080
                Аз по захабена и износена 159 на живо не съм виждал.Беше спукано предното стъкло,търговеца каза че ще го смени ,но мен не ме интересуваше.Колата е на горубляне от преди нова година.Най хубавото в тази кола е годината.

Comment

• И аз съм я гледал на живо, но изобщо не ми хареса....
                  Евентуално за 8000лв. би била добра офрерта!
                  sigpic

Comment

• Колеги,вижте педала на спирачката колко е износен,волана също!!!Има поне 100000 км скрити!!!Онези на Горубляне не са абдали!!!

Comment

• Нема гаранция за километрите, че са върнати. Имам пример за нова кола на 30к километра - кожата на волана стана като маркуч. Пък собственика си е бая педант и ръцете са му все чисти - адвокатче.

п.п. абе много сте предирчиви за 5 годишна кола с 1/5 от цената си като нова ... искате за "жълти стотинки" да влезете все едно в нова кола - няма как да стане
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщение
                        Колеги,вижте педала на спирачката колко е износен,волана също!!!Има поне 100000 км скрити!!!Онези на Горубляне не са абдали!!!
                        Утре мога да ти направя снимка на волана и топката на скоростния лост на Тойотата на еднин приятел, купи си я от магазина, сега е на около 90000км, но ти вероятно ще и дадеш едни бързи 300-400000км.
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 21:46.

Comment

• На 159 и 166 воланите не се износват толкова лесно.
                          Виждал съм 166-цата на колега от форума на 420 000 км. Воланът имаше леки следи от употреба. На Горубляне колата може да мине за уникат на реални 100 000 км.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Волана на 159 си е здрава кожата, топката виж се износва за има няма 30-40к км. Но Волана при мен на 70к км е като нов!
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• захабеността на интериора въобще не е показател за нищо, при мен скоростния лост е леща, прилича на 300 хилядник, а е на 65 хилки, воланът пък е като нов - няма следи никакви
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• Те за тва зимайте автоматик.
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X