If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като останеш някъде по път,заради готиния ДПФ,пак ще си говорим..................Пък и твойта нали е дошла обслужена,значи може да вложиш някой лев в тези неща,повярвай ми,след това няма да си познаеш колата.Само,както казва чичо Ники,внимавай къде и как ти махат ДПФ-а[/QUOTE]
Къде ще ми препоръчаш да отида за да махна ДПФ,и за какви пари става въпрос че не съм много запознат с тези нещаи мисля,че не е нужно да дърпаш дявола за опашката със такива изказвания
Като останеш някъде по път,заради готиния ДПФ,пак ще си говорим..................Пък и твойта нали е дошла обслужена,значи може да вложиш някой лев в тези неща,повярвай ми,след това няма да си познаеш колата.Само,както казва чичо Ники,внимавай къде и как ти махат ДПФ-а
Къде ще ми препоръчаш да отида за да махна ДПФ,и за какви пари става въпрос че не съм много запознат с тези нещаи мисля,че не е нужно да дърпаш дявола за опашката със такива изказвания[/QUOTE]
Въобще не го дърпам,сори ако е прозвучало така.Просто изказвам опит.Колкото до премахването му,имаш достатъчно хора до теб,които да ти дадат съвет,аз не смея,че после се почва едно плюене.Просто ти подсказах да внимаваш как и къде ще го махаш.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Много е красива...брера е уникален модел, с тази задница мн ми харесва. Много исках брера, но 2-те врати ме спряха, няма да си взема кола с 2 врати никога.
http://www.mobile.bg/11388249738771080
Аз по захабена и износена 159 на живо не съм виждал.Беше спукано предното стъкло,търговеца каза че ще го смени ,но мен не ме интересуваше.Колата е на горубляне от преди нова година.Най хубавото в тази кола е годината.
Нема гаранция за километрите, че са върнати. Имам пример за нова кола на 30к километра - кожата на волана стана като маркуч. Пък собственика си е бая педант и ръцете са му все чисти - адвокатче.
п.п. абе много сте предирчиви за 5 годишна кола с 1/5 от цената си като нова ... искате за "жълти стотинки" да влезете все едно в нова кола - няма как да стане
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Колеги,вижте педала на спирачката колко е износен,волана също!!!Има поне 100000 км скрити!!!Онези на Горубляне не са абдали!!!
Утре мога да ти направя снимка на волана и топката на скоростния лост на Тойотата на еднин приятел, купи си я от магазина, сега е на около 90000км, но ти вероятно ще и дадеш едни бързи 300-400000км.
На 159 и 166 воланите не се износват толкова лесно.
Виждал съм 166-цата на колега от форума на 420 000 км. Воланът имаше леки следи от употреба. На Горубляне колата може да мине за уникат на реални 100 000 км.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
захабеността на интериора въобще не е показател за нищо, при мен скоростния лост е леща, прилича на 300 хилядник, а е на 65 хилки, воланът пък е като нов - няма следи никакви
Comment